måndag 24 oktober 2011

En liten del av mig


I början av mitt bloggande så skrev jag om min verklighet som då var fylld av ångest. Jag får fortfarande djup ångest ibland men oftast delar jag inte detta med er. När jag var deprimerad ville jag läsa om andra som också mådde dåligt men min själ orkade inte det. Därför läser jag numera bloggar som bara(i princip) får mig att må bra. Jag har även en tro om att människor för det mesta vill läsa om det som är bra i livet. Men ibland delar jag med mig av mina tankar och känslor i saker som kan vara djupare och jobbiga. Det är nog för att jag behöver skriva om det men även för att jag vill visa en helhet av mitt liv. Vissa bloggar kanske aldrig skriver om det djupa och jobbiga i livet, men jag tror det mest handlar om att dem inte vill dela det med sina läsare. Hur en bloggares verklighet ser ut på riktigt får man nog aldrig veta.

Det ni läser om är en liten del av mig och min familj. Jag är glad att ni finns därute och vill hänga här. Extra tacksam är jag över att många av er kom tillbaka efter min bloggpaus. Finns det några nya bloggläsare därute får ni gärna hojta till!


Kram Anna

3 kommentarer:

  1. Tack gumman!

    Haha, ja innan lustgasen vart obehaglig hade jag med väldigt kul =) Allt lät som supermario i min skalle. Hahah
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. jag vill gärna ha en liten privat del som inte är blogg och öppen för allmänheten, så tror jag att många tänker :) men självklart ska man dela med sig när man mår dåligt ifall man känner att man orkar det, ibland kan det ju vara skönt att få skriva av sig och få respons. kramar !

    SvaraRadera