torsdag 27 oktober 2011

Juldressar för våra barn


Att affärerna har börjat med saker inför julen har nog dom flesta uppmärksammat. Jag blir väldigt sugen att handla då eftersom jag älskar julen och förberedelser inför den. Men för mig är det för tidigt. Jag väntar till i slutet av november tror jag. Men titta kan man alltid göra! Ovan har ni en pepparkaksdress från Lindex, jag har även tittat lite på en tomtedress på Ellos och jag tror att jag ska köpa något liknande inför Vincents första jul. Jag tror allt min pojke får bli en liten tomtenisse. Tänk att vi i år får fira den första julen som familj. Det är en speciell känsla! Vincents första jul som man vill göra så fin som möjligt såklart. Och alla jular efter det. Jag vill att han ska ha det lika fint och bra som jag haft det på mina barndomsjular!

Vad tycker du om julen? Skulle ni uppskatta om jag lägger ut recept på sånt jag bakar eller tillagar i december?


Kram Anna

10 kommentarer:

 1. Jag vill gärna ha dina recept! Ska testa valnötsbrödet i helgen

  SvaraRadera
 2. Vilken fin liten dress! Jag det är helt sjukt att det bara är två månader till jul. Det var ju precis sommar ;)

  SvaraRadera
 3. Vilken söt liten dress, en liknande (från ellos) hade min lilla kille när han var 2 månader, på julkortet. :) Så söt. Och jag tror din söta grabb blir jättesöt i den, eller vad han nu får. :) Hihi.

  Jag älskar julen, men jag är lite dålig på att baka och hålla på, inte min grej riktigt. Men iår ska jag vara lite duktigare, Tänkte att Alvin ska få hjälpa mig med bakning, pepparkakor är ett måste! :) Det gillar nog en 2 åring.. hoppas jag, haha. Det skulle vara jättekul att du skriver om recept och det du gör, jag behöver lite tips. ;)

  Ha det så bra! :)

  SvaraRadera
 4. Jag köpte 3:or att ha till vällingen i framtiden eftersom det inte fanns 2:or i butiken jag var då, men vill inte att det ska gå för snabbt för honom heller. Till ersättningen kör vi fortfarande 1:orna, han har så bra tempo ändå och har aldrig haft problem att orka få i sig måltiderna. Har tänkt testa med 2:an nu så han får vänja sig vid att det kommer lite snabbare.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Recept är alltid kul.. Även om jag aldrig bakar själv hahaha

  SvaraRadera
 6. Allt som har med julen att göra uppskattas!

  SvaraRadera