onsdag 19 oktober 2011

Mitt kall i livetIgår skrev Madeleines om det här med att börja arbeta. Jag känner verkligen igen mig i det hon skriver. Som de flesta här kanske vet är jag socionom och söker jobb nu medan jag är mammaledig. Jag längtar verkligen efter att få göra det som jag känner är mitt kall här i livet. Nämligen att hjälpa andra i livets kriser. Jag längtar bort från blöjbyten,matning osv. Kanske är det lite förbjudet att säga men det är verkligen så jag känner . Jag vill påbörja min karriär, bara vara Anna. Att arbeta skulle få mig att känna en annan sorts mening med vardagen. Missförstå mig inte. Det är självklart meningsfullt att se min son utvecklas. Men att vara mamma är inte allt för mig. Min familj är såklart nummer 1 i mitt liv men jag behöver även annan stimulans och mening med mitt liv. Idag ska jag och Vincent iväg till Alvik där vi ska lämna in ett Cv. Hoppas det går fint!Länkningen går tyvärr inte just nu.

1 kommentar:

  1. Kände också så när jag var mammaledig, att jag ville mer. Trotset eror mycket på vad man har för barn också. Emma är alltid go och glad, men ack så krävande... ;)

    Läste till socionom, de första 3 terminerna, men kände att jag inte kunde hålla den distansen som behövs, så fick bli lärare.

    SvaraRadera