tisdag 6 mars 2012

Denna dag får mig att tänka på 6 mars 2011

Enkla middagen idag.
Idag har Mikael haft en föräldradag och det har varit skönt att ha honom några fler timmar detta dygn. Vi har  bland annat varit på arbetsförmedlingen där jag skrivit in mig( krävs för en förskoleplats) och en sväng på Ikea där vi åt lunch och köpte lite småsaker. Väldigt billig lunch har de där på vardagar ! Idag har tankarna gått en del till denna dag förra året när jag tog Nu ska ungen ut promenad och till Linnéa som har bf idag. Jag håller tummarna att hon och Owe snart har sin bebis i famnen och att de slipper den långa väntan jag gick igenom.

Citat från bloggen 6 mars 2011(3 dagar före bf 9 mars) :

 "Hormonerna tickade på här hemma hos mig så det blev inte att kolla Wallander filmen ikväll. Det blev istället en Nu ska ungen ut promenad med Mikael. Vilken fart jag hade där det var barmark. Blev förvånad över att jag kan ha fart i dessa benen trots att jag är höggravid. Men kanske har det med en enorm vilja att det ska sättas igång nu".

 

2 kommentarer:

  1. Och jag hade bf idag hihi! Det var ju nån bloggismamma som fick 6 mars ju, Jossie?! Och nån mer har jag för mig. Aningens sotis var man då haha! Tur vi fick just våra underbart härliga små pojkar! Nu räknar vi ner till ettårsdagen... Kram på er

    SvaraRadera
  2. Kul att kolla vad man skrev för ett år sedan =)
    Mysigt att ha sin andra hälft hemma en vardag!
    Kramar!

    SvaraRadera