fredag 23 juli 2010

Fredagsmys och tankar om resan

God kväll mina kära bloggläsare!

Idag har värmen försvunnit. Underbart enligt mitt tycke. Det är väldigt skönt att det kommer att va betydligt svalare nu dagarna innan Rhodos. Idag är det nämligen bara 9 dagar till vår kärleksresa. En trip till paradiset Grekland. Där ska vi äta otroligt god mat, sola, bada, köra runt ön med hyrbil och shoppa. Vilken njutning! Ibland behöver man lägga lager av njutning och välmående så det räcker ett tag. Med det menar jag att det kommer en lång vinter samt dagar då det känns tuffare och då kan det vara bra att minnas de dagarna på resan. Minnen för livet. Men främst handlar lycka om nuet anser jag. Det vill säga att man närvarar där man är och kan känna lyckan just i det ögonblicket. Men ibland kan man skaffa sig ett lager. Men det räcker inte hur länge som helst. Därav bör man resa eller göra andra saker som man kan glädjas åt senare den där gråa dagen som kan komma.



Ikväll har jag och Mikael ätit potatis och ugnsstekta kycklinglår. Alltid lika gott! Mikael har ju fått semester nu och på vägen hem svängde han förbi( eller snarare gick förbi hehe) Coop och köpte en megastor vattenmelon. En försmak av Grekland. Snart kan vi njuta av en vattenmelon vid poolen eller stranden. Nästan för bra för att vara sant. Snabba Cash laddas just nu ner och det blir fredagsnöjet för oss här.

Hoppas ni får en fin kväll med fredagsmys och kanske någon film / Anna

2 kommentarer:

  1. Hej! Vilken fin och mysig blogg du har. Jag är gravid i vecka 15, så det hade varit kul att följa dig! Så skönt det låter med semester.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Har varit inne på din blogg också och måste säga precis samma sak:). Ja det ska bli superskönt. Var bor du? Kram

    SvaraRadera