fredag 23 december 2011

Vincent 9 månader

Sötaste gulli
Just idag den 23 december 2011 blir Vincent 9 månader. Det är inte klokt vad jag älskar denna pojke. Kärleken är gränslös och blir bara större. Det har hänt massor den senaste månaden, på många plan när det gäller hans utveckling. Han blir mer och mer en individ med en egen stark vilja. Istället för att krypa så hasar sig Vincent fram när han står i kryp ställning. Vincent kan stå och luta sig mot möbler med ena handen. Han älskar verkligen att stå.

Vincent har nu fyra tänder i munnen varav två är där nere och två uppe. Mat har han inte varit lika förtjust i på senaste tiden men gröt är alltid poppis. Han använder både st 80 och 86 då det inte är jättestor skillnad på storlekarna tycker vi. Vid 8 månaderskontrollen var han 72 cm och ca 10,5 kg. Vincent är väldigt social och glad som person. Han älskar när man lyfter honom och snurrar runt. Han har även börjat prata mer med ord och kan säga mamma, pappa och dä när han menar där.  Det är numera ingen bebis vi har alltså. Han är numera vår lilla kille. 

2 kommentarer:

  1. Grattis till söta killen.
    Önskar er en GOD JUL!

    SvaraRadera
  2. Åh vad kul att båda våra kan säga exakt samma ord ;-) Sofi säger också nämligen pappa, mamma o där hihi!! Vad söt han är. God Jul på er!

    SvaraRadera