lördag 17 december 2011

Vinterkänsla

Äntligen känner man lite vinterkänsla. Här i Stockholm har det snöat hela dagen, tyvärr töar det så det blir mest våta fötter. Men det blir extra julstämning och det är härligt. Har det snöat hos er med? Idag har vi haft en lugn dag med besök hos svärföräldrarna där vi blev bjudna på mat. Det är alltid lika skönt att slippa laga mat hihi. Eftersom det inte händer så ofta så är man extra tacksam de gånger det sker! Vad hittar ni på hemma hos er ikväll? Här ska vi nog titta på Jägarna 2 och krypa upp i soffan med filt, tända ljus och mystofflor. Tänk att vi idag har precis en vecka kvar till Julafton.  Det närmar sig verkligen nu, första julen som familj.

Hoppas ni har en lika mysig lördag som jag tänker ha!


2 kommentarer:

  1. Nej inge snö här tyvärr :/ Men vi har gjort det riktigt mysigt i lägenheten! Jag vill nog aldrig ta bort granen, som det känns nu :)Och här var det vi som bjöd svärisarna på middag idag ;) Men som du skriver är det jäkligt gött att bli bjuden på mat! ;D

    Sv: Vad skönt att höra att du är nöjd med din HTC :) Kram!

    SvaraRadera
  2. Här snöade det hela kvällen, natten och fortsatte även idag. Dock slask ;-( Men så länge det inte regnar är jag nöjd med slasket också ;-)

    SvaraRadera