fredag 23 december 2011

Dan före doppardagen

Ska man ha riktig grädde en gång om året så är morgondagen den rätta dagen
Fylls av matlagning hemma hos oss. Kanske är det samma hos er? Här ska vi laga revbensspjäll och kräftströmming. Massa god mat och härliga dofter, härligt! Nu är julen nära. Vi höres mer under dagen!

2 kommentarer:

  1. Vad trevligt! Ska ni också ta med er mat till erat firande? Eller lagar ni så ni har hemma sedan? :)

    SvaraRadera
  2. Vad duktiga ni är som lagar så mycket. Vi äter bara julbrunch hemma, med skinkmacka och gröt osv. men till kvällen då vi träffar släkten så ska vi bidra med ägghalvor iallafall haha. Det är ju inte så avancerat dock ;-)

    Var ut en sväng på förmiddagen, och det luktade kål sinka och köttbullar från var och vartannat hus, hihi! MYS!

    SvaraRadera