måndag 21 november 2011

Drömmen om ett syskon


Många av er har säkert sett drömmen om ett barn. Det är ett väldigt bra och gripande program som får en att inse ännu mer hur bra man har det. Drömmen om ett barn blev sann. När drömmen om ett barn blir sann kommer ofta drömmen om ett syskon. Jag och Mikael drömmer om ett syskon. Att någon gång få chansen igen att få uppleva det fantastiska i att få barn och att Vincent får ett syskon att dela saker med. Men även om man fått ett barn är det ju inte givet att man kan få fler barn. Framtiden får visa hur vår familj kommer att se ut. Men jag hoppas vår familj växer om några år! Och jag tycker även det vore så roligt att läsa bloggerskor i bloggvärlden som väntar syskon framöver! Kanske väntar vi samtidigt om några år? Det vore ju himla roligt!

Har du drömmen om ett syskon? När planerar ni syskon?

3 kommentarer:

 1. Jag är sugen på nr 2 som bara den. Vänner o bekanta föder för fulla muggar här i stan :p
  Men gubben vill inte än. Och fast jag är sååå sugen nu, så vill jag nog vänta tills My har fyllt 3 iallafall, när hon är lite mer självständig och kanske blöjfri. så om ca 1 år skulle jag nog säga nu.

  SvaraRadera
 2. Hihi ja tänk om vi bloggisar som följde varandra under vår första graviditet får följa varandra igen när vi väntar syskon! Sååå kul om det blir så! :D

  SvaraRadera
 3. Vilken himla mysig bild!
  Här är det slut på syskon nu =) Men förstår att du drömmer om det! Det har jag med gjort. Just nu känner jag att det är bra för oss. Kommer säkert ha otrolig bebislängtan om något år, men 3 barn räcker bra för oss.
  Många kramar!

  SvaraRadera