måndag 14 november 2011

Första tanden


Nu har Vincents första tand kommit upp. Och ännu en är på g. Åh vad vi har väntat på detta ögonblick! Och så helt plötsligt säger det bara pang när han är 7,5 månad. Han följde helt klart sin mamma där som också fick sin första tand vid samma ålder.

Nu är det dax att införa tandborstning som kvällsrutin här hemma och det är trevligt med lite mer rutiner tycker jag! Vincent lär ju gilla att tugga på själva tandborsten i alla fall hihi. Jag är så fascinerad över denna utvecklingsresa bebisar/ barn gör. Den går så fort! Snart har han tänder i hela munnen och kan äta precis som vi vuxna. Det ser jag verkligen fram emot! Älskade barn !


När fick ditt barn sin första tand?

6 kommentarer:

 1. Lorens fick sina två första i nederkäken när han var 4,5 månad. Han älskar att borsta tänderna för tandkrämen är så så god:)

  SvaraRadera
 2. My fick sina 2 första när hon va 4 månader. Sen ploppa dom upp en efter en, innan 1 årsdagen hade hon alla dom första 16.

  SvaraRadera
 3. Hihi grattis till din första tand Vincent! :) Fick han den utan bekymmer?
  Edison fick sin första på sin fem-månadersdag! Men hade nog gärna väntat för han får så mycket ont och så när han får tänder... men tandborstningen tycker han är kul än så länge! Tandkrämen smakar gott och det är roligt att gnaga på borsten efter att mamma eller pappa har borstat :D

  SvaraRadera
 4. Charlies första har inte kommit upp än, men det är inte långt kvar och just nu är det väldigt jobbigt för liten. Tandborsten köpte vi för drygt en månad sen, den är toppen för honom att gnaga på när det kliar i tandköttet :)

  SvaraRadera
 5. Minns knappt när Lo fick sin, vad sämst jag är, haha. Tror det var runt 4-5 månader men är osäker!

  SvaraRadera
 6. Vad skoj med en ny kvällsrutin hihi! Min tjej, 8månader om någon dag bara har inte fått sig nån tand än... haha :-)

  SvaraRadera