söndag 27 november 2011

Första Adventmys


Här hemma har vi haft Vincents morfar med särbo och farmor och farfar på adventsfika. När de steg in genom dörren fick vi adventspaket och en blomma. Himla härligt! Vi bjöd på hemgjorda trillingnötter, kladdkakshjärtan, pepparkakor, glögg och kaffe. Det hemgjorda blev väldigt uppskattat och det gör en ju extra glad eftersom man lagt ner tid och kärlek på det. Vincent har varit en del gnällig idag men han höll humöret uppe för det mesta under tiden vi hade adventsfika. Nu har vårt besök åkt hem och vi har nyss ätit kvällsmiddag. Ikväll blir det nog lite mer glögg, det är gott och bra för min hals som har börjat göra ont. Glad första advent på er!


Det färdiga resultatet av kladdkakshjärtan med choklad.

6 kommentarer:

 1. Nej, jag sover heller aldrig i långa pyjamasbyxor, i så fall min lilla shortsdress, men jag älskar att gå runt i pyjamasbyxor på förmiddagar, kvällar och ibland dagar, hihi :D

  Glad första advent! Kramar

  SvaraRadera
 2. Härligt med adventspaket, sådana traditioner gillar vi ;-) Dom lugnar alltid ner sig bland folk de små liven, haha, så gjorde Lo med idag. Gnällde före och efter adventsfikat men sken som en sol där!

  Hjärtana blev ju jättefina =)

  SvaraRadera
 3. Svar: ljusstaken är ett ihopplock från Ica maxi :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. tack för napparna! de var riktigt poppis!

  hoppas ni haft en bra helg och första advent! kram ♥

  SvaraRadera
 5. Ja jag kan tänka mig att det är supermysigt på Skansen. Har aldrig varit där på julmarknad.

  Mmm... vad goda kladdkakehjärtanen såg ut!!

  SvaraRadera
 6. Alltid lika roligt med olika recept på kladdkaka =) Favoriten!

  SvaraRadera