söndag 27 mars 2011

Återbesök på BB

Hej!

Idag har vi varit på återbesök. Vi vägde honom igen och han har börjat gå upp nu. Det känns skönt! Han fick även ta blodprov och han var så lugn och fin, mammas och pappas lilla älskling. Sedan pratade vi kring amning och jag fick en del svar på frågor jag har haft. Barnmorskan tyckte att jag skulle prova amningsnapp och det är verkligen bra då Vincent får bättre grepp under amningen då. Så jag ska prova med att amma med det nu. Vi gjorde även hörseltest idag och han hade perfekt hörsel, det är jag tacksam över.

Att se mina älsklingar tillsammans är stor lycka och kärlek för mig.

En anonym kommenterade att jag bör ha vantar på min lilla pojke för att han inte ska riva sig. Vincent rev sig första dagen, sedan har han inte rivit sig eftersom jag filat hans naglar. Så är det med det!

5 kommentarer:

 1. Alla bebisar river sig lite i ansiktet i början. Herregud inte behöver man vantar....

  SvaraRadera
 2. shit vad folk håller på! jag får massa anonyma kommentarer hit och dit om att jag gör "fel" eller missar vissa grejjer. man blir så TRÖTT.

  Maja river sig ibland fortfarande eftersom naglarna växer som OGRÄS och kan bli vassa över natten. man är väl inte mer än människa liksom! :)

  Det är ju iallafall världens andra sötaste barn ni har, förstaplatsen knep vår dotter (såklart, haha,) ;)

  SvaraRadera
 3. Sååå fina dem är ihop. Haha klart du inte ska ha vantar...nu e det ju vår=)

  SvaraRadera
 4. Jag kör också med amningsnapp då lill skruttan inte riktigt vill suga ordentligt. Kan tyckas lite krångligt i början, men hellre det än att inte amma alls.. å framöver så blir det förhoppningsvis bättre och dom kommer att snutta själva till slut!! :)

  SvaraRadera
 5. Jag använder också amningsnapp, jättebra grej tycker jag :D Och ang vantar, det ska man inte ens använda p.g.a. det. Shit, Edvin har rivit sig jättemycket för hur mycket vi än klippt och filat så lyckas han på något sätt, men det är ju knappast som att han lider av det.. Alltid anonyma som ska komma med såna kommentarer också..

  Skönt att höra att allt var bra och att han ökar i vikt :)

  Kram!

  SvaraRadera