söndag 20 mars 2011

Idag är det en speciell dag

Goddag! Idag fyller jag 24 år och vi har 1 årig förlovningsdag. Födelsedagen ska vi fira senare men vi gav förlovningspresenter till varandra i sängen imorse. Jag fick en genomskinlig sminknecessär och en vinare för framtida trevligheter.

Igår hade jag förvärkar i några timmar som sedan lade sig. Idag är det lugnt men det känns bra för imorgon blir det igångsättning. Äntligen! Jag har börjat bli nervös nu men det känns spännande. Vi har väntat extra länge på dig min lilla pojke men allt jobbigt man gått igenom i graviditeten är värt för dig. Snart är du verkligen i min famn. På riktigt! Jag kan nog fortfarande inte fatta det.

Banan och hallonsmoothie och en smörgås, det blev en härlig födelsedagsfrukost!

8 kommentarer:

 1. Grattis! :) Jag hinner nog tyvärr inte skriva klart förlossningsberättelsen idag för vi har långväga besök ;P men kortfattat så "small det till" efter att de ökat det värkstimulerande droppet tillräckligt mkt! Då öppnade jag mig de sista i rasande fart, hon "sjönk" ner fort och jag hade krystvärkar i 15 min innan de va klart! Stort lycka till imorn nu, det är så himl häftigt!!

  SvaraRadera
 2. Stort grattis på födelsedag och förlovningsdag! :)Vad kul att du kommer få bästa presenten någonsin imorgon :D Hoppas allt går bra och att du får en härlig födelsedag :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till både födelsedag och förlovningsdag! :D Tänker extra mycket på dig nu, det du kommer gå igenom imorgon är verkligen något helt fantastiskt! Hur det än går så kommer du få den största och finaste belöningen som går att få! Kram!

  SvaraRadera
 4. GRATTIS på födelsedagen fina du :D Och grattis på förlovningsdagen! Hoppas att den här dagen blir toppen!

  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Grattis på födelsedagen och på förlovningsdagen :D Ha en underbar dag och vila ordentligt, för i morgon händer det stora grejer! Gosh, är så avundsjuk, måste vara så häftigt att veta att det är dags.
  LYCKA TILL!! Kram :D

  SvaraRadera
 6. Stort grattis till dig!!!


  Och jag håller verkligen alla tummar jag har att det går toppen för er nu och att ni snart har er lilla kille i famnen!

  SvaraRadera
 7. Grattis! Hoppas du haft en trevlig dag :) Och lycka till imorgon!

  SvaraRadera
 8. Grattis och stort lycka till imorn!

  SvaraRadera