onsdag 16 mars 2011

Det är nu man vill slå död på timmar

God eftermiddag! Idag är vi inne på Bf+7.Det är alltså precis en vecka sedan jag var beräknad.

Nu har det gått ungefär 24 timmar sedan hinnsvepningen gjordes och jag är hoppfull om de närmaste 24 timmarna. Jag tror att hinnsvepningen kan ha skyndat på processen. Denna dag började väldigt lugnt och stilla men nu på eftermiddagen har jag haft lite förvärkar och sammandragningar. Trycket nedåt fortsätter att vara stort men inte så konstigt eftersom han låg väldigt långt ner. Hur snart det blir bebis får vi se. Vi hoppas såklart innan helgen!

För att slå död på lite tid så begav vi oss till Waynes Coffie på Mio förut idag. Det blev en smoothie och en scones. Det var skönt att få komma ut men det blåste ganska kallt trots blå himmel och strålande solsken.

4 kommentarer:

 1. Okej, vilken tur du haft! jag har bara haft krångel med dom :( usch.

  Jag ska bara jobba 4 timmar i vecka uppdelat på två kvällar, så är bara iväg 2 timmar två gånger i veckan.. Det var inte planerat att jag skulle jobba alls såklart men jag fick chansen att ta detta lilla jobb så tog jag det för att ha en möjlighet att få mer jobb sedan efter förädrarledighete, eftersom jag är arbetslös annars. Hoppas er lilla kille kommer snart! Jag torr han kommer på fredag :)

  SvaraRadera
 2. Förvärkar och tryck nedåt gillar vi. Fortsätt så lilla bebis :)

  SvaraRadera
 3. Sv: Ja det gjorde han visst! :) Åh jag hoppas värkarna fortsätter för dig!!

  SvaraRadera
 4. Jag håller tummarna för eran skull! :)

  SvaraRadera