tisdag 29 mars 2011

Första bvc besöket

God middag!

Idag känner jag mig sliten och har huvudvärk. Jag tog nyss två alvedon och hoppas det blir bättre snart. Idag ska vi till Bvc för första gången. Idag blir det dock bara att göra en snabb vägning. Hembesök blir det troligtvis på torsdag. Det ska bli trevligt! Allt är ju så spännande eftersom det är helt nya saker man står inför. Får se hur mycket han har gått upp nu. Hans lår är ju lite knubbigare nu tycker jag.


Vincent nu på morgonen.

Det finns nog många av er som är nyfikna på att få läsa min förlossningsberättelse. Jag tänkte börja skriva på den snart.

6 kommentarer:

 1. Kom ihåg att dricka mkt vatten om du ammar. Annars får man lätt ont i huvudet.

  SvaraRadera
 2. Vad kul att få gå till BVC och kolla hur mycket lillkillen har gått upp :) Jätte fin bild på honom!

  Jag vill verkligen läsa förlossningsberättelsen, tycker det är så kul men du skirver den när du har tid och ork såklart!

  Kram

  SvaraRadera
 3. STORT grattis till din söta son!!! Jag har inte varit inne här på ett bra tag så jag fick mig en stor överraskning nu :) Så himla mysigt det ser ut.. Härligt att allt gick bra och att han mår bra :) Ser fram emot förlossningsberättelsen sen!!
  Ja det där med sammandragningarna är ju lite jobbigt.. men jag tror det har att göra lite med att vi är mitt uppe i en flytt och att jag kanske är lite stressad!? Har sökt havandeskapspenning, men det e visst jättesvårt att få idag så vi får se hur det blir med det!
  Hoppas det går bra på bvc!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så fin han är! Ser ut som en liten modell, hihi :) Jag tycker det ska bli så kul att få träffa er IRL :D Hoppas huvudvärken släpper, vet hur det är.. Min huvudvärk är dock tillbaka :/ Kram!

  SvaraRadera
 5. Gud vilken söt liten kille ni har fått :)
  Kram
  /Anna Högild

  SvaraRadera
 6. Jag älskar förlossningsberättelser och ser fram emot din! :)

  SvaraRadera