fredag 18 mars 2011

När bägaren rann över

Hej

Igår rann bägaren över. Tårarna forsade och jag kände att jag inte orkar mycket mer. Idag skulle min barnmorska ringa upp mig angående igångsättning den 24 mars. Jag ringde redan vid 9 tiden och såg till att hon ringde upp mig. Jag sa att jag ville ha en tid för igångsättning så snart som möjligt. Därefter ringde hon och kollade med Danderyds förlossning, de hade en lucka på måndag. Så nu är det måndag den 21 mars kl 14 som gäller om det inte satts igång tidigare. Jag är tacksam över den förståelse min nya barnmorska har. Nu är det max denna helg kvar sedan sätts stormen igång.

Jag är även tacksam för er som skriver uppmuntrande kommentarer.

12 kommentarer:

 1. Vad skönt att läsa! Tre dagar kvar då om lillen inte vill kika ut av sig själv. Det brukar ju oftast bli liite lättare när man har ett datum att invänta när man vet att skrotet ska komma :)
  Fortsätt kämpa på, kommer han inte av sig själv så är ni snart (kan tänka mig att det är ett långt snart för din del) i mål i alla fall :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Väldigt försåligt! Tycker ändå du verkar ha världens tålamod.
  Hur många gånger grät inte jag för att jag inte orkade mer, och han föddes 39+0.

  Men snart har ni en liten grabb i hos er.
  22 mars är ett mycket bra datum, då fyller ju jag år;)

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas verkligen varje gång jag går in på din blogg att du inte har uppdaterat på ett tag eller att du har skrivit att ni är på väg in men fan så besviken jag bli varje gång. Och om jag känner så kan jag bara föreställa mig hur det känns för dig. För er. Vad skönt att din BM förstår dig vännen och vad skönt att det händer grejer senast måndag. Hoppas dock verkligen att han vill komma till er i helgen.

  Tänker på dig. Kramar från oss!

  SvaraRadera
 4. Åh, va skönt. Nu ska du bara härda ut helgen. Det kommer du klara galant =)

  SvaraRadera
 5. Åhåå..jag förstår att du väntar vännen!! Men va skönt att ändå få ett datum nu om inget hinner hända tidigare. All Lycka!!

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Kämpa på Anna, du är stark och stark och stark. Jag vet att varje timma är en plåga och väntan är outhärdlig men försök tänka att det är dina och Mikaels sista dagar som 2 och det blir ni aldrig igen. När den lille väl kommer ut så är det liksom kört=)

  Jag kollar din blogg varje dag och hoppas för din skull.

  kram

  SvaraRadera
 7. Det kommer gå så bra, tänker ofta på dig nu :) För mig började det ju på BF + 10 så han hinner ju bestämma sig för att komma själv innan måndag. :) Stor kram till er och trevlig fredag!

  SvaraRadera
 8. usch vilken pärs du går igenom just nu. jag gick 3 dagar över tiden och jag tyclte det var det värsta jag varit med om! vad skönt att ni fått ett definitivt datum nu! Håller tummarna att ni trots allt kommer att få åka in tidigare! ♥

  SvaraRadera
 9. Vad skönt att igångsättningen blev bakflyttad så ni inte behöver vänta lika länge. Men jag tror att det är dags imorrn jag =) Det känns så helt enkelt ;) Förstår att du inte orkar vänta längre och att du är otålig att träffa din lilla krabat. Men snart är han här :D
  *styrekramar till dig*

  SvaraRadera
 10. Jag håller mina tummar att er pojke kommer av sig självt, annars kan du trösta dig att du har han hos dig på måndag :) Jag önskar er all lycka till!

  kram

  SvaraRadera
 11. Om det är till någon tröst så tyckte jag att det kändes väldigt tryggt att bli igångsatt då de har så bra koll på en hela tiden och man har tillgång till all möjlig smärtlindring tidigt! Sen behöver man aldrig fundera på om det är dags att åka in eller om det är "riktiga värkar" ;-) Men förresten, det är inget "41 + 3-besök" för er eller? På vår BM lät det som att alla gör det nämligen! Lycka till, kram!

  SvaraRadera
 12. Tack för era gulliga ocg fina kommentarer allihopa. :) Mvh Mikael (annas kille)

  SvaraRadera