lördag 19 mars 2011

Snart iväg och vara social

Goddag! Idag är vi på bf+10 och inga känningar alls.

I eftermiddag ska jag och Mikael till hans bror med familj på en fika. Det ska bli trevligt att komma ut och vara social! Tävlingen jag har var ju tänkt att avslutas måndag den 21 mars men eftersom det då är igångsättning(om inget mirakel sker innan) så tänkte jag avsluta den imorgon söndag den 20 mars.För att vara med och tävla :
skriv en motivering till varför du ska vinna dessa fina muffinsformar från Kalasform. Just nu är det bara två stycken som är med, ska dem få så lätt att vinna?

6 kommentarer:

 1. Hej tjejen!
  Går och tänker på dig och undrar när den lille vill titta fram.. :) Så spännande!!!! <3

  Jag vill självklart vara med och tävla - min motivering får vara som sådan att om jag skulle vinna skulle jag baka muffins till mina vänner som plåster på såren för det fatala misslyckandet jag gjorde sist med glace au fouren... Åh vad besviken jag var när marängen gick åt skogen!

  ha en härlig lördag!!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Stina Riswall19 mars 2011 15:35

  Hehe jag testar väl bara för att!

  Jag älskar ju att baka och det är alltid lika roligt om man kan piffa upp kakorna man gör än med enbart dom tråkiga vita formarna!

  Lycka till nu tjejen. Håller tummarna för dig att något händer innan måndag!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Näe. så lätt ska odm inte få. : )

  Jag ska vinna formarna för att jag har ca 1.5 månad kvar att arbeta/plugga sedan ska jag gå hem för att sedan föda en underbar unge den 8 juni. Och medan jag väntar måste jag ju hålla mig sysselsatt och då är bakning en kanon sysselsättning, vad jag förstått så kan det blir lite väl långa dagar. : ) För efter att barnet kommit så kommer det blir mycket fika gissar jag och då hade det vart kanon att kunna glänsa när jag dukar fram fikan med dessa formar. : )

  Tack för en underbar blogg!

  SvaraRadera
 4. Har missat tävling! :)

  Jag vill gärna vinna formarna så jag kan ge dom till min syster som är smått "bakbesatt" så hon kan baka ännu mera smarrigt fika till mig :P

  Kramis!

  SvaraRadera
 5. Fan va coolt. Du ska snart få bebis !!!!

  SvaraRadera
 6. Hej. Jag följer din blogg varje dag och jag väntar med spänning på lille pojken.
  Jag vill vara med och tävla om dina fina formar. Jag fyller år på måndag så det skulle ju vara roligt om jag vann dessa såhär på födelsedagen. Lycka till med förlossningen. kram Elina

  SvaraRadera