måndag 28 mars 2011

Missnöjd bebis

God förmiddag!Jag har skulle gärna svara på alla kommentarer personligen men just nu har jag inte tiden. Men jag ska ta och försöka svara på lite kommentarer idag.

Igår hade vi för första gången en missnöjd liten bebis. För det mesta är Vincent en väldigt nöjd och harmonisk bebis men igår då skrek han i fyra timmar i sträck, fyra långa timmar. Sedan somnade han i flera timmar och vi fick andas ut och tittade faktiskt på filmen Luftslottet som sprängdes. Just nu ligger han bredvid mig och sover. Han är en betydligt nöjdare bebis idag, skönt!

Vincent blev totaldäckad efter sina skrik igår. Sötnosen!


Nu ska vi gå på den andra barnvagnspromenaden. Solen skiner och det ska bli skönt att få vara ute i friska luften.Hoppas ni får en fin dag !

5 kommentarer:

 1. Dom första månaderna är det en hel del krångel med magen tyvärr. Som värst blir det mellan vecka 6-8 sedan blir det stadigt bättre. Om du märker att han får skrikperioder oftare och oftare så är mitt tips att utesluta all mjölk ur din kost ( du kan få hjälp av BVC med en dietist ). Ingen av mina killar har tålt mjölk och blivit nya bebisar med mjölkfritt!

  Han är så fin!!

  SvaraRadera
 2. Oj.. 4:a timmar!! jag blev trött i går kväll då lillan inte kom till ro på sådär en timma...men hon skrek aldrig...utan mer bara vägra att sova fast hon var trött. Och efter jag läst detta ska jag nog inte klaga!!

  SvaraRadera
 3. Ja visst var den... H&M hade de köpt den på! Ojoj han var en stor liten kille han:) Hoppas ni inte hade köpt på er alltför mkt i 50.. Huh, 4 timmar! bra kämpat... inte ens bröstet hjälper då eller?:( Finns nog inget värre än när de små är ledsna ju.. hoppas allt är bra med dig/er annars!

  SvaraRadera
 4. Mys! Passa på att mysa, tiden när Oliver bara ville ligga och gosa i våra famnar varade bara några veckor, nu är han mer aktiv och vill sitta, stå eller hoppa:) Han blev efter en till två veckor också mer gnällig så passa på att njut de stunder han vill gosa i era famnar. Alla bebisar är så olika men det är vår erfarenhet från Oliver. Glöm inte att det får vara jobbigt ibland, känns som att många bygger upp en fasad av lycka och lycka är det med bebis men det kan också vara jobbigt och det får det vara, speciellt när de är otröstliga!! Massa kramar till er och söta Vincent

  SvaraRadera
 5. hej har följt din blogg i en månad nu, så fiin han är :) grattis! måste bara fråga vad e det han har på kinden?

  mvh stina

  SvaraRadera