torsdag 30 september 2010

Har fått en helt annan ork nuIkväll ska jag tillaga kokt torsk med potatis och äggsås. Har fått tillbaka en del inspiration till matlagningen. Det blir husman här hos oss i höst! Ungefär såhär kommer vår höst se ut matmässigt : Köttbitar, potatis, sås och lingonsylt. Kan det bli bättre? Ne vet ni vad mormors och farmors mat är ju den godaste! Därför kopierar jag den gamla husman som borde vara värd att vara på tapeten utan en massa krusiduller.

Har även städat i köket, diskat, tvättat m.m. idag. Jag känner mig glad över att jag orkar så mycket! Det är fantastiskt vad energi kan göra i ens liv. Sedan har jag inte så mycket huvudvärk idag och det är toppenbra.

Godkväll på er!

4 kommentarer:

 1. Hehe ja och förmodligen känns det mer nu eftersom hon börjar bli stor, mammas lilla tjej :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad gott! Det åt vi för inte så länge sen. Husman är bäst tycker jag också! :) Skönt med energi, hoppas det kommer till mig också.-. Har iofs tvättat tvätt för typ en månad nu, har verkligen inte hunnit. Pluggat 8-16 nästan varje dag + migränen + att jag jobbar helger.. Ang. föräldrapenning så vet jag inte, men just nu är det planerat att göra det när den lille kommit till världen. Har inte så stor koll på det där faktiskt om jag ska vara ärlig. Men terminsslutet är ju någongång i mitten av jan, och då ska jag ta studieuppehåll, alltså inte påbörja den nya terminen för det känns som att det bara kommer bli jobbigt. Och sen är en månads ledighet innan BF nog en smart grej. Har du funderat något kring hur du ska göra med det?

  SvaraRadera
 3. Okej, ne jag kommer ju inte ha någon inkomst under januari och februari, men vi räknar på att få ihop det ändå, annars tar jag nog också ut min föräldrapenning tidigare :)

  SvaraRadera
 4. Hej! Gott med husman! Vi skriver om hur man kan lägga upp ett tamainriktat arbetssätt i förskolan med utgångspunkt i skönlitteratur:) Kram

  SvaraRadera