onsdag 29 september 2010

Tips på andra bloggarGodmiddag är det snart här även om jag nyss ätit frukost. Här är lite tips på andra fina bloggar.


Madeleiene: En väldigt mysig tjej som är gravid och ska ha barn i början av januari. I sin blogg skriver hon om sin graviditet, matlagning,kläder, bakning m.m.

Katrin: En tjej jag kan känna igen mig i. Hon skriver om livet som småbarnsförälder men även om djupa saker. En väldigt snäll tjej!

Josephine: En tjej som studerar till socionom och väntar barn ungefär 2 veckor innan mig. I sin blogg skriver hon om sitt liv som student, samboliv och om sin graviditet.

Emelie
En mysig mamma som har gått igenom en massa svåra prövningar med sin lilla dotter som är sjuk. Nu väntar hon barn nr 2 ungefär 2 veckor innan mig. Man blir berörd av denna blogg!

Elisabeth: En kvinna som går igenom en svår tid av sorg över hennes man som fick Alzheimers vid 49 års ålder. I bloggen delar hon med sig av sina tankar på ett väldigt öppet sätt och hon skriver väldigt fina och insiktsfulla inlägg.

Carolina: Väldigt mysig tjej som är nybliven mamma. I bloggen skriver hon om både upp och nedgångar och har en slags värme i sina inlägg man fångas av.

2 kommentarer:

  1. Åh, va gulligt att ha med mig på tips-listan. Har kollat igenom alla bloggar och de verkar riktigt bra! Får dock inte upp Emelies blogg..? Kanske det blivit något fel med länkningen där, hade varit kul att kika in på hennes också.

    SvaraRadera
  2. Tack för nya lästips:) kram!

    SvaraRadera