måndag 20 september 2010

På allas läppar

Är gårdagens val. Vissa anser att alliansen är en vinnare. Många anser att det är katastrofläge. Jag anser inte att alliansen är en vinnare. Den enda som vann igår var SD. Det är nog många som mig som väntar på hur det ska bli.

Att alliansen ska styra är inte helt självklart. De har i nuläget ingen majoritet och inget parti som stödparti. Och om de försöker att styra Sverige, hur ska de egentligen lyckas med det om de är i minoritet i Riksdagen? Jag ser fram emot att se hur det kommer att bli, vem/ vilka som kommer att styra Sverige. Kanske blir det ett nyval och isåfall blir det någon vinnare då? Eller blir resultatet detsamma? Det finns fler frågor än svar nu.

9 kommentarer:

 1. ja många frågor är obesvarade ännu...

  SvaraRadera
 2. Valet väcker många känslor

  sv: du har så rätt att man inte ska oroa sig för allt.

  Många kramar & hoppas du och bebisen mår fint

  SvaraRadera
 3. Kolla gärna in min teckningskurs som jag precis har lanserat! Kanske något för dig?

  SvaraRadera
 4. Åh vilket fin overall från ellos blir nog en brun för min del, super fin och bra i pris! för några veckors användning, haha! Hoppas du haft en bra dag! Kramar

  SvaraRadera
 5. Ja, röda då kanske.. men jag gillar ju ljust :( Avskyr den där fondväggen, hade önskat att den gick mer i grått, inte rött.. Synd att man inte bara kan måla om i en hyreslägenhet :)

  SvaraRadera
 6. Haha det gör ju det :D Man får ju användning för alla fina kläder iaf :D

  SvaraRadera
 7. Vi bor i en 2a på 60 kvm + 22 kvm terrass, perfekt för oss egentligen men sen när Liten är född får vi börja kika på en 3a :)

  SvaraRadera
 8. Tycker inte det spelar någon större roll vilka som regerar, bara Sverigedomkraterna hålls utanför riksdagen. Känns som jag skäms över min svenskhet så längde de får vara med och bestämma :(

  SvaraRadera