fredag 13 augusti 2010

Bebisgarderoben

Det blev ingen trip till svärmor. Det blev en promenad in till affärerna i Sundbyberg istället. Målet var riktat mot att inhandla babykläder och vi hittade en del fint både på Lindex och Åhlens. Vi har ett plagg i storlek 50 men ja vi köper bara i storlek 56 nu, det blir kanske lite och växa i för den kommande bebisen men det känns onödigt att köpa i både och.

Denna body blev jag kär i


Sedan köpte vi denna stickade tröja, dessa byxor + 2 svarta byxor så nu är vi klara på byxfronten.


















Känns så bra att handla inför bebis ankomst. Det får det att kännas ännu mer verkligt och fint. Kläderna urgulliga och man vill vika dem och prova i kombinationer gång på gång. Känns lite töntigt men det är väl så när man är blivande förälder. Man gör och känner saker man aldrig gjort förut. En helt ny del av livet helt enkelt. En väldigt vacker del!

Det som finns i bebisgarderoben än så länge är följande:

2st babymössor
2st babytofflor
2st sparkbyxor
3st bodys
4st påslakan + örngott
1 täcke
1 tröja
4st byxor

3 kommentarer:

  1. Åh tittade också på den mjukisdressen med jensbyxor, hihi så söt men det blev inge köp. Får fundera lite till! Hoppas allt ä bra med dig och magen!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja jag tror den blir varm och skön också på vintern:) Det är ganska bra med mig och magen börjar växa lite tror jag:) Men ingen kula som du, är avis! Hur är det med dig? Kram

    SvaraRadera
  3. Annas inspiration14 augusti 2010 kl. 12:33

    Så sött!

    Ser ut som ni hade en fin tripp till Rhodos!
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera