tisdag 17 augusti 2010

Deppad

Jag känner mig deppad idag. Fortsätter att må dåligt fysiskt och det påverkar i sin tur på psyket.

Jag är otroligt trött på att vara yr, ha huvudvärk varje dag jag vaknar, vara obeskrivligt trött och orkeslös. Ja jag vet jag bär på ett liv i mig och det är fantastiskt. Men idag blir jag bara deppad över hur jag mår.

Sedan är det inte bara det fysiska som varit jobbigt under graviditeten utan det har även varit jobbigt psykiskt. Sedan jag berätta om vårt kommande barn för omgivningen har det funnits ett negativt tyckande och tänkande bland flera vilket har varit skit. Har inte velat skriva det tidigare i bloggen då jag inte vetat om man skulle få något elakt här men jag hoppas i alla fall att de som har något negativt att yttra sig om håller det för sig själv.

2 kommentarer:

  1. Det kommer alltid finnas de som ser glädje i att trycka ner andra. Ingen är perfekt men saker och ting blir vad man gör dom till och det är väl just det man gör som gör att livet känns perfekt =))

    Kram

    SvaraRadera
  2. Känner igen dig i det du skriver ang de fysiska besvären. Just nu mår jag dock mycket bättre vilket är skönt. Men det pendlar lite dag för dag för mig. Tråkigt att läsa om de negativa åsikterna, hoppas det blir bättre med tiden! Jag bor i Baronbackarna i Örebro. Trivs bra här, men det känns som att man bor väldigt nära varandra. Men det duger för nuet, och för några år framöver också!

    SvaraRadera