fredag 20 augusti 2010

Ett steg i taget. Here I come!

Trollmamma är uppe på benen. Ser trött ut men är otroligt tacksam!


Jag och älskling mötte upp varandra utanför Coop. Lägligt för en gravidkvinna som mig hade de surströmmningsbjudning inne på Coop. Ett två tre andas försök att inte spy! Ingen bra grej av Coop. Annars har jag varit piggare idag och mått bättre än förut och är glad att jag varit utan för vår dörr. Ett steg i taget så går det bättre!

Ikväll har vi ätit hemmagjorda köttbullar, potatis och lingonsylt. Efter maten var det dags för en liten powernap. Ja har man varit piggare än vanligt får man vara glad över att man bara behöver en powernap.

Här sitter jag nu och vi tänkte ha kollat på någon film ikväll men jag tror att chansen för att jag somnar efter halva filmen är för stor så vi tar det imorgon på dagen tror jag. Istället blir det tv och hallonbanan Smoothie. En riktig vitaminbomb! Det har även blivit mörkare på kvällarna vilket höjer mysfaktorn otroligt mycket genom att man sätter igång och tänder mysiga doftljus.

Ha en avslappnande kväll! Tänd lite ljus och mys.

6 kommentarer:

 1. Åh, jag älskar verkligen hösten och vintern när man kan tända ljus, ta fram en gosig filt och bara mysa! Tror detta är perfekta tiden för att gå och vara gravid. Det mörknar fort sen = man kan ligga i soffan större delen av dagen med gott samvete och bara mysa :)

  SvaraRadera
 2. Svar: Vi köpte en begagnad vagn från Blocket. Det var inget märke på vagnen, men den kändes stabil och bra. Stora däck också. Sen var det både liggdel och sittdel och superfräsch är den. Den kostade 800 kr och eftersom vi båda är studenter så kändes det som ett riktigt bra pris. Sen när jag kollade noga på vagnen så såg jag att det stod Coop på den, så den är köpt där förra året. Har läst om den på div. forum och de som har en sådan vagn är nöjda, så det låter ju bra! :)

  SvaraRadera
 3. Haha, men usch! Jag spyr ju typ i vanliga fall av surströmmings-doften, kan då tänka mig att det är 100 gånger värre som gravid :P
  Hoppas ni har en fin lördag!

  SvaraRadera
 4. Tack! Jag läser till lärare, har en termin kvar så jag hoppas jag hinner bli klar innan vår lille vill komma ut:) haha! Vad gör du för något?

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Jossie: Jag älskar med när man kan gräva ner sig under filten. Tror med det är den perfekta tiden förutom att man behöver införskaffa en vinterjacka hehe:)

  Jaha ok. Hur har reaktionerna varit kring graviditeten när båda studerar? Har de flesta varit positiva?

  Kram

  SvaraRadera
 6. Tova: Tack jag önskar dig detsamma:)

  SvaraRadera