lördag 21 augusti 2010

Hormonprinsessa

Som min älskling sagt till mig idag. Han är så underbar trots att jag är gravid och just nu fullproppad med hormoner. Idag har det varit riktigt eländigt gällande hormoner. Varit sjuk irriterad över allt och ingenting. Ibland fattar man inte ens varför man är irriterad man bara är det. Har även haft tristess idag. Läst mina favoritbloggar massa gånger utan uppdatering, hur kul blir det till slut? Ja i efterhand kan jag ju skratta åt det men just då var det inte så kul.Vi bestämde oss därför för att ta en promenad till nya bostadsområdet Annedal här i Stockholm. Det håller på och byggs en massa nu så man kan inte flytta dit ännu. Verkar bli ett jättemysigt område i alla fall men dåligt med kommunikationer då det ligger lite off. Promenaden var nog bra för både kropp och själ. Skönt var det att få frisk luft en regnig dag som denna. Men det var uppehåll just under vår promenad.

Just nu gör Mikael vår middag. Det blir köttfärssås med pasta. Till middagen blir det att se filmen Brothers. Skriver om den i ett senare inlägg.

Godkväll !

1 kommentar:

  1. Åh tack :) Jag som tycker jag ser så trött och sliten ut, men nästa vecka då ska jag besöka frisören! Får hoppas att man ser lite fräschare ut då! Det ska verkligen bli ett välbehövligt och lyxigt besök så här innan bebis kommer =)

    SvaraRadera