onsdag 8 september 2010

Sjukhus och lyckorus

Efter jag ringt sjukvårdupplysningen så tyckte hon det var bäst att åka in till Sjukhuset. Min sambo kom i racerfart hemåt från träningen. Bäst är han! Först fick vi träffa en sjuksköterska som tog lite prover och det visade sig att jag hade lite feber och möjligtvis urinvägsinfektion. Senare efter ca 1,5 timme fick vi träffa en läkare som ställde en del frågor och sedan skulle hon göra en gynundersökning. Vart lite tagen på sängen så först fatta jag inte att hon skulle göra ett ultraljud.

Shit! Jag har sett vår bebis! Efteråt har jag gått på moln i ett lyckorus. Lilla trolllunge du skrämde ju mamma och pappa. Men det visar sig att du mår bra, växer massa och har långa ben hehe. Du sparkade också på skärmen och jag såg ditt lilla hjärta ticka. Nu vet jag verkligen att jag inte inbillar mig haha. Du fanns ju där hela tiden! Tänk att vi får se dig snart igen.

3 kommentarer:

  1. Åh GRATTIS! Tur i oturen att du hade lite värkar då! :) Och ja, snart får ni se er lilla igen :) Det är verkligen en speciell känsla att se bebisen för första gången och du kommer nog tycka att det går jättefort tills ni ska på ultraljud igen för så känner jag.. Är ju mindre än 2 veckor kvar nu..

    SvaraRadera
  2. Åh vad skönt att den lilla mår bra!

    SvaraRadera
  3. Fy vad läskigt!! Men vad skönt att allt var bra och vad skoj för er att få en föhandsvisning av lillen ;)

    Vad roligt att du läst igenom alla mina "personliga" inlägg, självklart får du maila mig; vardagenvar@hotmail.com
    Ja absolut, visst var det jobbigt att verkligen blotta sig själv samtidigt som man kände en sån otrolig lättnad.. tack o lov för min underbara sambo säger jag bara! Jag hade aldrig varit där jag är idag om det inte var för honom..

    Hoppas ni får en mysig helg nu!
    KRAM

    SvaraRadera