söndag 31 oktober 2010

Babykläder

Vi har varit och hämtat Spjälsängen idag. Det blir att montera ihop den imorgon. Sedan blev det smörgåstårta hemma med Mikael och hans föräldrar. Det var så längesen jag åt det och denna var jättegod! Mikaels föräldrar hade med sig en hel garderob med babykläder men mycket hade legat och torkat och annat var inget. Däremot har vi sparat en del plagg som var i gott skick och var mysiga.

Bland annat dessa plagg har vi sparat:Dessa sparkdräkter har Mikael haft när han var bebis. Det känns speciellt! Tänk att snart får vi se vår son i det.

4 kommentarer:

 1. Annas inspiration31 oktober 2010 21:25

  Så skoj att få hem spjälisen och vilka söta kläder till er prins!

  Ni har så mycket underbart framför er :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det mysigt, vi fick en massa efter R också till Leo =)

  Ja nej jag förstår att det inte är så många som kanske tycker dte är intressant med politik men jag har så svårt att vara tyst när jag ser hur många som far illa, och inte bara jag då. Jag vill ju så gärna att alla ska ha det bra.

  Sov gott nu
  kram

  SvaraRadera
 3. Så kul med gammla kläder, tyvärr har inte någon av oss detta sparat. Endast dopklänningen som får gå i arv:) Hoppas allt är bra med dig och fina magen!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Exakt såna blå sparkisar hittade jag åt min dotter då jag väntade henne. Jag bara uuundrar vart jag lagt dom nu, de var helt ljuvliga ju :-)

  SvaraRadera