onsdag 27 oktober 2010

Barnmorskan

Godmiddag kära bloggläsare!

Nu har vi varit hos barnmorskan. Det var bra med vår lilla grabb, vi fick lyssna på hans hjärtslag som bankade 150/minuten. Skönt att veta!

Mina järnvärden var dock på nedåtspiralen och visade på 118. Har känt mig jättetrött en del på senaste och detta förklarar ju saken. Sist hade jag så bra som 143. Därför ska jag börja äta Nifirex men för att underlätta arbetet för tarmarna tipsade hon mig om inolaxol. Så det har min gulliga kille varit och handlat nyligen.Annars kom det fram att jag inte har några sjukdomar och jag har vaccin mot röda hund vilket känns bra.

Vi pratade även om att det börjar kännas alltmer verkligt med graviditeten och sedan i slutet fick vi en del broschyrer bla en om Shaking baby. Bra att de ger broschyrer även om sådant!

2 kommentarer:

  1. Nej det är sant och märker man att hon sparkar massa så får man väl bädda in magen i jackan eller eventuellt gå ut där ifrån :)

    SvaraRadera
  2. Jag hade 114 i järnvärde sist vi var där så fick börja med niferex direkt. Hoppas värdet är bättre nu när jag tar dem :) Men däremot blir jag som tur är inte hård eller trög i magen av dom som jag vet många kan bli så det är ju bra :)

    SvaraRadera