onsdag 20 oktober 2010

Beställa hem mat

Eftersom vi inte har någon bil så har vi börjat fundera ett tag på om det skulle kunna vara något för oss det här med att beställa hem mat. På Mataffären kan man beställa hem mat från Coop med en fraktkostnad på 80 kr. Vi har nu bestämt oss och tänkte beställa hem första gången ganska snart. Det känns väldigt smidigt och praktiskt för oss. Vi kommer inte heller ha någon bil i början när Vincent har kommit så då vore det praktiskt att även beställa hem blöjor när vi beställer hem mat. Vilken lyx som småbarnsförälder! Det ska vi nog satsa på.

En annan sak som jag är sugen på är att beställa hem en matkasse som innehåller råvaror för ett antal middagar. Det skulle vara skönt att få slippa behöva komma på vad man ska äta varje dag och det skulle även ge mer inspiration!

1 kommentar:

  1. Vad olika man är varandra, själv är jag helt emot det där med matkasse och tycker det verkar urfånigt, men det är bara jag. Jag tycker det är mysigt att gå runt i mataffären och välja ut vad man ska ha :) Men hoppas det blir bra och passar för er!

    SvaraRadera