onsdag 26 januari 2011

Barnmorskebesök vecka 34


Kycklingspett från tapasrestaurangen

Nu är vi hemma från äventyret. Hos barnmorskan gick det över förväntan. Jag trodde att jag hade dåligt järnvärde men så var inte fallet. Nästa gång vi ska dit så ska vi göra en sammanfattning av graviditeten. Va? Är jag redan där jag ska sammanfatta denna fantastiska och jobbiga berg och dalbana? Ja herregud snart är vi i mål och får träffa lillgrabben.Efteråt barnmorskan gick vi och åt på ett ställe i Gamla stan som heter Tapas bar/cafe. Mysigt ställe som jag gärna besöker igen! Man får passa på att göra roliga och mysiga saker innan det är dags.


Mina värden vecka 34

Blodtryck: 105/65
Bebis hjärtslag: 130
Järnvärde: 135
Socker:4,9
SF mått: 33

7 kommentarer:

 1. Skönt att värdena låg bra! :)

  SvaraRadera
 2. Ja men det är så jag tänker också, så då fortsätter vi så :D Hoppas att du haft en bra kväll! Kram :D

  SvaraRadera
 3. Härligt att allt såg bra ut! Min barnmorska tar aldrig järnvärdet på mig, frågar bara om jag tar niferex och då ska det tydligen vara bra..

  Hehe, ja jag har också läst att bebisen i magen ska lugna ner sig under den sista perioden i magen men än har inte min Liten förstått det ;) Fast det gör inget, för jag tycker bara att det är supermysigt :)

  SvaraRadera
 4. Hej!
  och grattis till graviditeten!
  skönt att allt såg bra ut :)
  jar är själv gravid i vecka 16 och kan knapp vänta tills det är dags för oss :)
  Lycka till med graviditeten!

  SvaraRadera
 5. Nej, vi är inte förlovade än.. Vi vill göra det traditionellt - alltså giftermål inom ett år efter förlovningen men som det är nu har vi inte ekonomi till att gifta oss så det är ju lite tråkigt.. men det kommer nog framöver :)

  Jag har fått typ 2 sparkar på revbenen, men det är allt. Undrar om bebisen har några ben, haha för det verkar knappt så ibland :)

  SvaraRadera
 6. sv: Å :) redan i vecka 15, kände du flera gånger efter det eller kom det mer rörelser sakta men säkert?
  Jag har som sagt bara kännt lilla bebben 1 gång,
  Ja vi ska ta reda på kön, ska på ultraljud den 18 februari så då hoppas vi få veta :)

  SvaraRadera
 7. Jag tror att din trötthet har att göra med att ditt blodtryck är lågt, pga att du dricker för dåligt. Ett sånt högt blodvärde när man är gravid (man har förhöjd blodvolym när man är gravid därför är de flesta fattiga på järn) indikerar att du är intorkad, så drick massa vatten!!! Bara en vild gissning! Dessutom kan iaktivitet göra en trötthet, träffa en kompis o njut av att sitta o fika i timmar utan att nån bebis skriker.

  SvaraRadera