torsdag 27 januari 2011

Svar på kommentar

God eftermiddag, idag har jag känt mig en aning piggare !

En anonym läsare kommenterade angående min trötthet och menade att inaktivitet kan göra en trött och att jag borde passa på att fika med någon kompis utan bebisskrik.

Jag skulle önska att jag hade någon vän som bodde i Stockholm. Det har jag tyvärr inte. Jag är rätt ensam på det sättet i nuläget men jag hoppas på att kunna träffa andra nyblivna mammor genom bvc snart och kanske genom bloggar jag läser eller som läser min.

Men jag försöker passa på att göra så mycket som möjligt med min kärlek Mikael på helgerna då han är ledig. Han är min bästa vän. Sedan blir man fort kroppsligt trött som höggravid känner jag. Jag får lätt sammandragningar om jag är ute och går, eller ont på något vis därav vill jag helst ha Mikael med mig nu i slutet. Det är en trygghet för mig.

2 kommentarer:

  1. Åh, jag känner precis likadant.. Känner ingen i Örebro men hoppas kunna lära känna någon framöver.. Många verkar hitta fikavänner via t.ex. familjeliv, men jag har inte gjort det - vet nog inte hur man gör :P Men vi ska iaf försöka ses någongång under sommaren, visst? :D

    SvaraRadera
  2. Vill bara peppa dig lite, sorry jag visste inte omständigheterna. Du kommer säkert att träffa nån goding via föräldrargruppen. Dvs den som startar när bebben är född. Det har jag gjort & jag vet flera andra som oxå träffat vänner för livet.

    SvaraRadera