fredag 28 januari 2011

Fredagar gör mig glad i hjärtat

Hej på er!

Idag är det fredag och det är faktiskt helt underbart. Vi har en hel del på schemat i helgen så som många helger har varit nu och det känns roligt! Det bästa av allt är att få tillbringa sovmorgon med min sambo!

Igår när vi var på City gross köpte vi en massa gottigt kött. Bland annat så köpte vi entrecote. Det är nog min favorit köttbit. Så ikväll ska vi njuta av entrecote och klyftpotatis med zuccini tror jag. Vi fyllde även på teförrådet hemma som började sina. Vi köpte två olika sorter. Vaniljte som jag älskar och sedan ett löste som heter Himlagott och som har smak av persika och grädde. Båda dessa rekommenderas varmt !

Te är lycka för själen!

1 kommentar:

  1. Haha ja jag blev faktiskt chockad! Brukar nämligen få riktigt jäkla andnöd och måsta hyperventilera efter att jag knyter skorna, så detta var en glad överraskning ;) Dock är det ju jobbigt med foglossning att det onda kommer efteråt, även fast det inte gör ont när man springer så kan man knappt ta sig fram senare, hehe. SÅ INGEN MER SPRINGNING FÖR MIG, har jag nu konstaterat :)

    Gud vad gott det lät med persika och grädde, det måste provas! Trevlig helg på dig!

    SvaraRadera