måndag 24 januari 2011

Huskur?

Jag är så sjukt trött och har nyligen sovit i flera timmar. Har troligtvis dåligt järnvärde men som jag skrivit innan så är det inget alternativ att äta mina järntabletter varje dag(äter varannan dag så magen ska fungera). Så nu söker jag efter tips på hur jag ska bli lite piggare, någon som har en huskur mot trötthet? Vore jättetacksam för lite tips!

Kram på er så länge!

3 kommentarer:

 1. Min mage klarar inte järntabletter så jag dricker blutsaft men mer än rekomenderad dos på direktiv från BM och det fungerar jättebra. Mitt järnvärde har varit bra under hela graviditeten och är i vecka 38 nu. Blir lite dyrt i längden att halsa sånt men skönare det, är magknip eller trötthet.

  SvaraRadera
 2. Jag drack God Morgon Juice med järn och folsyra, tyckte det fungerade bra! Blev faktiskt piggare efter att jag druckit den några dagar!
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Du kan köpa laktulos receptfritt och ändå ta dina järntabletter. Laktulos gör att du inte blir förstoppad, så att du slipper pyssla med microlax. Det är viktigt att järnvärdet är ok innan förlossningen eftersom det alltid finns en risk att det blir en viss blödning. Dessutom är det viktigt att orka med förlossningen så det är alltid bra att tanka på ordenligt med järn. Lycka till!

  SvaraRadera