torsdag 27 januari 2011

Vecka 35


Idag går jag och lillgrabben in i vecka 35. Denna vecka har rusat iväg faktiskt! Kanske beror på att jag gått i ide och sovit ut tiden haha. I alla fall är jag glad över att det gått fortare.

Egna tankar : Enligt familjeliv har jag nu klarat av 85,4% av graviditeten. Det är helt otroligt hur länge jag varit gravid och hur lite tid som är kvar. Jag mår ganska hyffsat förutom att jag är väldigt trött. Jag är ganska spänd och nervös inför när det ska sätta igång och undrar hur det kommer att sätta igång. Lillgrabben älskar mina revben och det är lite jobbigt och det kan vara svårt att hitta en bra ställning att sitta i. Längtar massor till lillgrabben kommer. Jag är så otroligt nyfiken på honom! Drömde om honom i natt och han var en söt liten grabb med massa ljusbrunt hår.

2 kommentarer:

  1. Det ska jag absolut visa! Vi kilar iväg nu, spännande.. ;D

    SvaraRadera
  2. Åh mysigt att drömma om den lille, det har jag gjort två gånger fast tidigare i graviditeten.. Oskar va jättegullig igår morse och sken som en sol, så jag frågade vad det var med honom, och då sa han att han drömt om vår lille bebis och att den va jättesöt, haha :)

    SvaraRadera