måndag 31 januari 2011

Pirrkänslor

Hej!
Ny vecka med nya vardagsbestyr och äventyr. Min sambo är hemma och är sjuk idag så jag har lite sällskap. Idag ska jag fixa lite med lillgrabbens grejjer. Får se om nattlampan kanske kan komma upp idag bland annat.Igår bäddade jag vagnen och sedan monterade Mikael klart vagnen, så nu är den bäddad, har hjul och förvaringshylla.

Det var verkligen pirrkänslor i kroppen när den var helt klar. Man föreställer sig sin bebis ligga där och det är en underbar tanke som snart blir verklighet.

3 kommentarer:

  1. Vad mysigt <3 Det är så underbart att drömma sig bort i alla bebisgrejer när man väntar och väntar.. snart har ni eran bebis där i, så häftigt ändå :D

    SvaraRadera
  2. Åh! Längtar tills jag får pyssla med alla saker inför bebisens ankomst! Du behöver ju inte vänta så länge till, snart är din lilla pojke här ju! *avis* :P Men får hoppas att tiden går fort så att jag också snart är där :)

    SvaraRadera
  3. Ha ha... det är farligt att ha vagnen framme sådär. Hämtade vår i förra helgen och den står framme fortfarande. Och varje gång ajg går förbi så kikar jag ner som om det skulle ligga någon där i...vilkt jag ju vet att det inte gör.. Å så måste jag smygkänna lite på den och vagga den fram och tillbaka... Ha ha...

    SvaraRadera