tisdag 25 januari 2011

Tack!

Hej

Idag har jag tagit det väldigt lugnt, mest legat och vilat då jag varit så trött.Tack för tipsen angående min trötthet.Vi ska till barnmorskan imorgon och jag ska se till att hon tar järnvärdet då. Jag har med stor sannolikhet dåligt järnvärde så jag har bett Mikael att köpa med Laktulos som en av er tipsade om. Blir nog rent av tvungen att äta mer järntabletter. Då kanske Laktulos kan vara något för mig! Det är ju viktigt att jag mår så bra som möjligt de sista veckorna under graviditeten och inför förlossningen såklart. Så här kan jag helt enkelt inte ha det! Bättre ska det bli!

Vad gott det vore med en skål apelsiner! Apropå det måste jag fylla på lillgrabbens matförråd.
Imorgon kommer min första föräldrapenning! Woho! Sedan får jag lön imorgon från timvikarietiden på dagiset. Känns skönt!

7 kommentarer:

 1. Ja det var verkligen underbart med en liten kort men härlig prommis!
  Hoppas du får ordning på tröttheten snart!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Magen börjar växa till sig lite nu :) Ja snart ska vi på andra ultraljudet.. om ca 2 veckor! Längtar!!! Hoppas allt är bra med dig och magen :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag ringde försäkringskassan idag, haha. Sent ute, men inte orkat ta tag i det tidigare :P Så nu ska jag få hem en blankett som jag ska fylla i och skicka in för att anmäla föräldrapenning, eller hur de nu va? :S Aja, de löser sig :P Jag har sparat undan en hel del så jag klarar mig ändå, men hade ju varit skönt att få igång snurran med föräldrapengar.. :P

  Hoppas det blir bättre med mer järn! :) Kram!

  SvaraRadera
 4. Tack hehe :) Känns mycket skönt!

  SvaraRadera
 5. Hur kommer det sig att du redan får föräldrarpenning? Trodde inte det gick innan barnet var fött..

  SvaraRadera
 6. Jag har lågt järnvärde och har också varit mkt trött /haft huvudvärk så det kan ju vara det! Hoppas du får bra hjälp!

  Apelsiner är smask :P

  SvaraRadera
 7. Men... Laktulos är för att få igång magen. Kanske missat ngt i ngt inlägg men inte hjälper den för järvnärdet iaf. kram

  SvaraRadera