torsdag 23 juni 2011

3 månaderSitter och inväntar att maten ska bli klar färskpotatis med Jensens revbensspjäll och cafe de paris sås till. Vi har ikväll varit och storhandlat och vad härligt det är när kylen är full med massa god mat! Under tiden jag väntar tänkte jag i alla fall berätta om Vincent som idag blir 3 månader.

Vincent är en glad kille som ofta ler och han charmar dem flesta med sitt leende och sitt hår hihi. För några dagar sedan började han att skratta vilket är riktigt härligt! Han använder storlek 3 i blöjor och 62/68 i klädstorlek men 62 får vi nog lägga undan snart. Vi vägde och mätte honom på Bcv idag och han mäter 65 cm och väger 6905. Vilket innebär att han ligger 2 steg över genomsnitt på längd och 1 steg över på vikt. Han kommer nog bli en lång kille! Vincent kan vända sig över på sidan från ryggläge. Han är väldigt stabil i kroppen och nacken kan ha lyfta rätt bra. Han har blivit mer nyfiken på sin omgivning och han vill underhållas mer och mer. Han är för det mesta den goaste lillgrabb jag vet!

2 kommentarer:

 1. Åh gud så god mat! revbensspjäll har jag inte ätit på år och dar, verkligen dags igen snart! ;)

  Shit så stor lillkillen blivit! :) En liten långeman ;) Edvin är ju bara ynka 60 cm, men han kanske brås på sin mor och far, hihi :) Härligt att läsa att han mår bra, växer som han ska och är glad och pigg för det mesta. Det är ju huvudsaken! :D Väldigt fin bild på Vincent!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Grattis till lilla Vincent 3 månader :) I efterskott, hihi.

  Kram!

  SvaraRadera