onsdag 22 juni 2011

Har du tips på sommarens nagellack?Häromdagen köpte jag ett nagelack. Jag var ute efter ett turkost nagellack och jag hittade ett av märket Viva la Diva. Det är ett billigt märke men det var väldigt fint och somrigt! På kvällen målade jag naglarna med det och det var fint i kanske 5 minuter. Sedan började det att bli ristat i det, antagligen väldigt dålig kvalité. Väldigt tråkigt eftersom färgen var så fin!

Någon som har tips på ett bra nagellack? Kanske har du någon favorit? Kanske tom ett i turkos? Tipsa gärna i en kommentar då! För det finns väl knappt något finare färg än turkos en sommar dag? Det påminner om havet och det är så ljuvligt!

Imorgon ska jag träffa Therese och hennes Ameah. Vi ska hänga på Farsta Centrum och jag hoppas på att finna en midsommar outfit.

Ha nu en fin kväll mina vänner!

7 kommentarer:

 1. Först å främst tack för din kommentar!! Det värmer!

  Ang nagellacken så brukar ju ändå Viva la Diva vara bra!? Så va tråkigt! :(

  Men..Prova att måla ett lager... vänta... å måla ett lager till å vänta riktigt länge så att nagellacket VERKLIGEN torkat!!

  Fast det kanske var så du gjorde?

  SvaraRadera
 2. Ja, det var supermysigt igår :)

  Trist med nagellacket, har tyvärr inga bra tips då jag själv använder det kanske två gånger per år, hihi :)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Nagellack från Opi!! Håller i evigheter och helt klart värt varenda krona!

  SvaraRadera
 4. Jag har en hel del viva la diva och kan hålla med om att kvaliten kanske inte är den bästa.. Men jag målar mina naglar så ofta så jag känner inte för att köpa allt för dyra nagellack. Men viva la diva tar ett tag att torka så vänta lite mer än 5 min så kanske du slipper risporna.. Men annars kan jag också rekommendera O.P.I :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag använder typ aldrif nagellack så tyvärr vet jag inte vilka märken som är bra :P Hoppas du hittar något fint till midsommar! :D Kram!

  SvaraRadera
 6. Nail polisch by h&m använder jag o tycker det är super. Håller bra!! Turkos finns. Kan rekomendera det :-)

  SvaraRadera