måndag 20 juni 2011

Kryssningen del 2


Kvällen fortsatte med att vi förfestade i hytten. Timmarna bara flög förbi när vi satt och pratade om allt möjligt. Det var väldigt trevligt att få lära känna Linnea och Owe på ett djupare plan. Vi fortsatte sedan mellan olika ställen under kvällen. Vi växlade mellan att dansa,dricka drinkar, sitta och prata och ta luft ute på däck.

På dansgolvet med en Rosa pantern. Gott!
Dagen efter gick jag och Mikael runt lite på båten och hittade en Spa lounge. Där hade dem hälsodrinkar med färskpressad juice(alkoholfria alltså). I min var det jordgubb, rabarber och apelsinjucie. Trevligt så där dagen efter!

Nu kanske ni undrar hur det gick att vara ifrån Vincent ?


Det gick väldigt bra! Vi hade ett väldigt fint dygn och mådde inte dåligt över att vara ifrån honom. Både jag och Mikael känner att vi har mer energi nu och det kändes lite som man var ny förälskad när vi var borta. Det var även väldigt skönt igår när vi hämtade Vincent. Vi hade det ju väldigt bra på kryssningen men det är så härligt att komma hem igen och få vara tillsammans alla tre.

7 kommentarer:

 1. Ja det var kul att komma "ut" en sväng :) Dock spenderade vi främst tid på varsitt håll, men snart ska vi nog få till en barnfri "dejt" också ;) Vad härligt ni verkar haft det, och gud vad goda hälsodrinkarna såg ut!!

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig resa ni verkar ha haft! Skoj! :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ser verkligen ut som att ni hade det grymt bra :D Härligt! Jag som har ett ganska bra (jobbigt) kontrollbehov skulle nog inte kunna slappna av tyvärr men jag ska jobba på det..

  SvaraRadera
 4. Ja gör det!! Det är så mycket roligare och kolla på kort i ett fotoalbum än framför datorn. Kan varmt rekommendera dig att beställa från photobox.se, har alltid varit nöjd med bilderna därifrån, plus att dom är billiga och dom levereras hyffsat fort hem rakt i brevlådan =)
  Åh har du varit på kryssning, älskar kryssningar och att åka båt för över huvudtaget!!! Ser ut som att ni har haft det bra!!

  SvaraRadera
 5. mysigt att komma iväg lite och få rå om er själva :)

  tack för peppen! :) kram

  SvaraRadera
 6. Tack från lillan hihi! & snart blir ju Vincent 3 månader också :-)

  Vad härligt ni verkar haft det! Skulle vara skönt att fara på något sånt där :-)

  SvaraRadera
 7. Fint att ni hade en trevlig kryssning! Jag har aldrig lämnat lägenheten utan Charlie ens, så det får väl bli första steget när man känner för det :p

  SvaraRadera