onsdag 29 juni 2011

Lillgrabben


För några dagar sedan hittade Vincent sina fötter. Hur gullig kan man bli? Jag älskar bebisfossingar!

Minns ni hur jag kallade bebis i gravidmagen för lillgrabben? Nästan alltid när jag skrev om honom kallade jag i alla fall honom lillgrabben. Men sedan när han kom ut var han en stor kille på 4310 gram och 53 cm lång. Då passade inte det smeknamnet lika bra hihi. Oftast kallar vi Vincent för Vincentgubben här hemma numera. Min Vincentgubben jag älskar dig mer för varje dag jag får uppleva med dig. Du och pappa förgyller mitt hjärta till guld. Kärleken från er gör mitt hjärta ännu större.

Vad kallar ni era små?

8 kommentarer:

 1. Tack för tipsen! Vi var på efterkontroll idag och då frågade jag om det med träning och dom sa att man bör vänta.. Men barnvagnspromenader är ju skitbra motion :)
  Tack.. klänningen beställde jag från h&m på rean så den kostade bara 79,90:- Kap, haha!
  Hoppas ni har det bra i sommarvärmen! Kram

  SvaraRadera
 2. Det ligger alldeles i närheten av Gröndal/Trekanten/Aspudden :)

  SvaraRadera
 3. Haha jag kallar Edvin för lillgrabben. Och älskling, lillen, Lilla E, Edvin.. Har inte så många smeknamn på honom än :P Håller med om att bebisfossingar är bland det sötaste och goaste som finns! Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag kallar nog Minna mest för Minna, älskling, gumman, sötnos och sånna där "vanliga". Då och då råkar jag dock säga "gubben!", haha :) Beror nog på hanhunden och sambon, är så van att bo med bara killar :P

  SvaraRadera
 5. åå Vad gulligt!
  Jag kallar oftast Lion för plutten :)

  SvaraRadera
 6. Söta Vincent! :)

  Edison hittade också fötterna förra veckan, det är ju bara så sött!!

  Våran skrutt blir kallad för Skrutten, Plutten, Lilleman, Älskling, Eddi, Lillkorven och sånt! Sällan hela namnet hihi :P

  SvaraRadera
 7. Jag kallar min dotter mest för fi eller fia eftersom min lillasyster o systerdotter gör det, då dom inte kan säga sofi. Det har gått o blivit en vana nu o kolla henne det plus älskling. Kärt barn har många namn som man säger haha. Super söt bild på Vincent, kul att han tittat fossingarna!

  SvaraRadera
 8. Svar: hehe, bebisar är till för att skämmas bort ;)

  Kallar Charlie för Charlie-varlie, challe-valle, skrutten eller lillfisen mest, haha. Och så klart älskling och såna där söta.
  Kram

  SvaraRadera