onsdag 29 juni 2011

Trip till Örebro

Igår var vi uppe i ottan, nämligen redan klockan 6.00. Mikael skjutsade mig till tåget och skulle hjälpa mig med vagnen. Tåget blev runt en halvtimme försenat så han var tvungen att åka innan. Jag var allt lite nervös för första resan med bebis och det slutade med att jag tog fel tåg. Jag tog ett tåg som bara skulle gå mot Västerås. Jag hanterade situationen bra ändå och gjorde ett smidigt byte i Enköping med lite hjälp från några rara människor.När jag kom fram till Örebro mötte Jossie och hennes syster upp mig och vi bestämde oss för att gå till mitt gamla favorit ställe Gröna grodan. Mycket gott och trevligt sällskap. Denna gång lade bebisarna märke till varandra vilket var roligt! Och Edvin var så himla söt, en liten charmör! Efter den tidiga lunchen så gick vi runt i lite barnbutiker, bla en mysig affär som hette KIDS som jag inte har sett förut. Där var det mycket geggamojja kläder vilket jag älskar men jag tycker det är för dyrt när dem ska använda det någon månad eller två. Jag köpte i alla fall en ny dregglis till Vincent i den butiken. När vi hade strosa runt ett tag bestämde vi oss för att gå hem till Jossie, vilket tog hela en timme i värmen och med bebisarna. Haha! Svetten rann och man önskade cykel åtminstone!
Jossie bjöd senare under kvällen på kvällsmat vilket var mums! Tiden sprang som vanligt iväg och det var dax att ta bussen och sätta sig på rätt tåg vilket jag lyckades med hehe. När jag kom hem så hade jag en Mikael som saknat mig/oss väldigt mycket. Borta bra men hemma bäst.Hemma hos Jossie fick bebisarna ligga en stund bredvid varandra vilket var sött.

4 kommentarer:

 1. Jag var också lite rädd för att det skulle bli varmt eller kvavt där inne men det blev faktiskt inte det, det var riktigt behagligt därinne... Sen å andra sidan så hade jag inte tältet helt i solen heller men jag tror nog inte att det ska bli så farligt där inne, jag är supernöjd =)

  SvaraRadera
 2. Å vad kul med mamma-bebbedejt! :) Det är så sött när man lägger de bredvid varandra sådär! Skulle också ha varit nervös för tågresa, tur att det löste sig smidigt ändå för er!

  Tack för peppande kommentar! Kram

  SvaraRadera
 3. Haha, skrattade när jag läste om promenaden hem till mig! :D Skönt att allt gick bra på hemvägen. Det var verkligen superkul och mysigt att träffas! Kram

  SvaraRadera
 4. Vad söt han är Vincent! Har följt din blogg sedan du var gravid, trevligt att läsa här : ) Jag har en liten Agnes som är fyra månader : ) Strongt gjort av dig med tåget. Själv är jag jättenervös för en längre biltur vi ska göra idag...

  SvaraRadera