torsdag 23 juni 2011

Dagens bebis och vaccinationen

Dagens bebis, nu imorse
Först vill jag tacka dem som tipsade kring nagellack. Jätteroligt med den responsen! Emelie menade att jag skulle vänta i 5 min på att lacket ska torka just när det gällde det märket. Och ja det tror jag hon har helt rätt i. Jag ska testa att göra så! Sedan märket OPI kollade jag upp och de hade otroligt många och fina färger att välja mellan. Finns det att köpa i vanliga affärer eller bara på Internet?

Idag är det dax för den första vaccinationen. För Vincent alltså. Jag är inte nervös nu men jag tror att jag kommer att bli det. Jag vill inte att han ska bli så ledsen men det går nog över snabbt när han får vara i min famn. Jag hoppas att han/vi slipper tampas med feber. Vore ju inte så roligt nu när det är midsommarhelg. I alla fall har jag köpt hem alvedon ifall lillen blir dålig. Mammas lilla gos!

4 kommentarer:

 1. Opi finns på Kicks...

  SvaraRadera
 2. Dom finns att köpa på kicks :)
  Hehe.. när jag målar på nagellack så brukar jag inte ha tålamod att vänta så länge.. men egentligen ska man nog vänta upp emot en halvtimme innan man gör grejer.. för det tar sin lilla tid för lacket att torka, speciellt om man målar dubbla lager!
  Ja det är så sjukt spännande att se vem dom ligger där inne i magen.. men snart får vi veta :) Ha en bra dag! kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas allt går bra med vaccinationen. Det var inte alls så hemskt som jag föreställt mig! Kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas vaccinationen gick bra! Fick han nå feber? Vi ska ner på måndag o ta. Huvva!

  SvaraRadera