onsdag 15 juni 2011

Mitt lilla hjärta har ont



Vincent har verkligen en jobbig dag. Han har skrikit och varit väldigt ledsen. Jag tittade i hans mun med en lampa och jag tror att en tand är på gång. Inte lätt att vara liten! Annars har jag inte hunnit göra speciellt mycket idag eftersom jag har tröstat mitt lilla hjärta. Funderar på att göra biffar och potatismos till Mikael kommer hem, om Vincent fortsätter sova och jag hinner. Vi får se!

6 kommentarer:

  1. Jobbigt för dom små att dom alltid måste känna av alla "lite större" grejer som händer i kroppen på dom!! Hoppas att det snart går över..både för hans och Er skull!

    kram

    SvaraRadera
  2. Jo Lovas farmor kommer hit i mitten/slutet på Juli, så vi ska eventuellt ta en kväll för oss själva på min födelsedag den 22 Juli - får se om jag törs, haha, men det ska nog gå bra :D

    SvaraRadera
  3. Bf var den 19, alltså hon kom på beräknad förlossning =) Rätt så coolt när det typ bara händer för 3% av alla gravida.

    SvaraRadera
  4. Uscha, men dom brukar ju säga att första tanden/tänderna är värst och att det går lättare sen. Vi får hålla tummarna för det:) Agnes har också haft ett par halvdåliga dagar nu. Eller hon kan vara jätteglad och sen helt plötsligt bli helt otröstlig... Verkar inte som att hon själv vet vad det är heller. Hoppas våra bebbar känner sig bättre snart. Och tack för bilderna förresten! Kram

    SvaraRadera
  5. Lilla stackaren!
    Hoppas han är piggare snart!

    Kram kram

    SvaraRadera
  6. Ja det känns mycket bättre nu och så vet man att bäbisen lever där inne även fast den är lugnare nu. Jag är så van vid den vilda bäbisen, speciellt på kvällarna ;)
    Har Vincent börjat få en liten tand.. stackare, det kan inte vara "skönt" när den ska växa igenom tandköttet! Vad fin bild när han ligger på fårskinnet :)
    Ha en skön kväll!

    SvaraRadera