måndag 20 juni 2011

Kryssningen del 1

Vid klockan 12 i Lördags lämnade vi av Vincent hos hans morfar och hans sambo. Vi lämnade honom snabbt för att separationsångesten skulle bli mindre. Sedan tog vi en taxi in till Slussen. Där gick vi och åt en stadig lunch på Blå Dörren.

Jag tog en kalventrecote med klyftpotatis. Den var riktigt god men vanlig entrecote är en favorit.


Vi bestämde oss sedan för att sätta oss på en båt med uteservering, jag minns inte riktigt namnet men den låg precis bredvid terminalen. Där tog vi lite att dricka och efter ett tag mötte Linnéa och Owe upp oss där. Först var det mestadels molnigt men ju längre vi satt ju mer sol och hetta blev det. Allihopa var lite solbrända när vi gick mot terminalen.


När vi kom in på båten så var inte hytterna klara ännu men vi tog öl och cider medan vi väntade. Vi fick en rätt fin hytt även om man inte tillbringar så mycket tid där. Vi vilade en stund på sängarna för att sedan bege oss mot buffen. Buffen var jättegod men det var lite få rätter.


Efter buffen var det dax för en efterlängtad Taxfree. Där var det tyvärr kaos så det gick inte att strosa runt och njuta. När vi var klara med handlandet så gick vi mot hytten för att göra i ordning oss inför kvällen.

1 kommentar:

  1. Härligt att komma iväg sådär! :D

    Nästa vecka gör jag inte mycket mer än att lillasyster är här och Oskar jobbar :P Har du planer på att komma hit? Det skulle vara superkul! :D Kram!

    SvaraRadera