måndag 27 juni 2011

Solig förmiddag


Godmorgon! Jag har just druckit detta te ovan Sweet Apple Pie. Mitt nya favorit te har det blivit! Det är ett rött te som smakar som en äppelpaj, väldigt smakrikt! Jag brukar inte gilla röda teer men detta var superbra!Rekommenderar det till er!

Vad härligt med solen som strålar idag! Bland det bästa med Sverige är just att vi har olika väder och årstider. Det är otroligt vackert och omväxlande! Om jag skulle säga en årstid som jag gillar bäst så är det våren. Det är som att bli pånyttfödd på något sätt när allt grönt börjar komma och solen förstås. Man uppskattar verkligen våren efter en lång, mörk och kall vinter.

Idag ska jag fixa lite här hemma med tvätt som står och behöver hängas upp och vikas. Imorgon är en stor dag. Jag ska nämligen träffa Jossie och hennes Edvin igen. Jag har träffat Jossie en gång tidigare via bloggen.Vi får se vad vi hittar på, det blir nog en blandning av allt möjligt! Det ska även bli trevligt att vara i Örebro igen. Eftersom jag bott i Örebro under stor del av min studietid så klappar mitt hjärta några extra slag för just denna stad. Jag längtar till imorgon!

Apropå en fråga om ersättning. Vincent äter i nuläget semper2 210 ml 5 gånger om dagen.

3 kommentarer:

  1. Längtar också till imorgon, ska bli kul :)

    SvaraRadera
  2. Kan man börja med Semper2 tidigare än 4 månader? :) Det visste inte jag!

    SvaraRadera
  3. Tack snälla för snabbt svar;) / Jessica

    SvaraRadera