torsdag 23 juni 2011

En torsdag som är som en fredag

Imorse på själva tre månaders dagen för Vincent var vi ju iväg på Bvc och tog vaccin som jag skrev om imorse. Det gick fin fint! Vincent pep bara till av den första sprutan och av den andra som tydligen skulle svida så grät han högt med det gick över snabbt. Den nya Bvc sköterskan som vi ska ha var riktigt trevlig och blåste såpbubblor framför Vincent efter sprutorna. Gulligt och bra gjort! Än så länge mår Vincent bra och det är skönt. Jag hoppas han fortsätter göra det! Mer om hur Vincent är vid 3 månader skriver jag om i ett senare inlägg.

Jag tänkte att jag skulle visa er hur solpudret som ni kan tävla om ser ut på mig.Ni kan tävla om det här. Om det är så att ni själva kanske redan har ett solpuder eller inte använder då kan ni tävla för att ge bort det till bästa kompisen, mamma, svägerskan eller annan kär person.

2 kommentarer:

 1. Vad underbart skönt att vaccinationen gick så bra :) Vilken lättnad!

  SvaraRadera
 2. Härligt att allt verkar gå bra med lillkillen! :)

  Ja visst är den psalmen fin, älskar den! Sjunger den ofta för Edvin! Tror det kommer bli ett fint dop :)

  De där påsarna du gjorde till dina gäster, jag funderar på att göra samma sak (hade egentligen en annan tanke men de sket sig) så jag tänkte bara fråga om det är vanliga 1 liters plastpåsar du använde då?

  Kram!

  SvaraRadera