tisdag 22 februari 2011

Bättre nu än aldrig

Godkväll!

Idag har jag gjort en sak jag funderat på väldigt länge. Jag har bytt barnmorska såhär i slutet. Jag har aldrig trivts med min barnmorska, jag tänkte byta redan efter första gången men jag ville väl ge henne en andra chans. Igår så fick jag nog och tänkte att nej fan jag ska ha någon annan som jag förhoppningsvis kan prata lite med ifall jag går över tiden och då kan få uttrycka frustration eller fråga saker. Jag är och har varit extra känslig under graviditeten och jag står helt enkelt inte ut med henne i detta skede i graviditeten. Hoppas att hon jag ska till på Fredag är bättre!


Vi har nu ikväll fått upp ramarna äntligen. Det blev fint tycker jag!

8 kommentarer:

 1. Starkt att byta barnmorska nu i slutet, själv känner jag att jag hade tur med tilldelning av barnmorska!

  Jag anmälde mig till Buzzadorkampanjen för att se hur rapportering m.m. fungerade, savesmart hemsidan i sig gick fort att titta igenom, så jag lämnade in slutrapporten redan idag med en hög med förslag på ändringar och förbättringar. Är ju såklart inte min drömkampanj, helst vill man ju få hem saker och testa! =)

  SvaraRadera
 2. Hihi, ja spendera är jag bra på så blir nog en shoppingtur snart :)

  Strongt att byta BM nu! Jag hade otroligt tur och hade en TOPPEN-Bm hela vägen :)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Det blev jättefint! :)

  Jag tycker att du gjorde helt rätt som bytte barnmorska, man måste omge sig med folk man får stöd av och känner sig trygg med även om det "bara" gäller en barnmorska som man träffar ibland. Det är viktigare än någonsin när man är gravid :)

  SvaraRadera
 4. Hoppas det blir bättre efter bytet! Jag har inte heller varit supernöjd men har inte bytt...
  Blev jättefint med ramarna!

  SvaraRadera
 5. Jobbigt att du känner att du inte trivts med barnmorskan du haft från start och starkt av dig att byta nu! Själv ska jag till en annan barnmorska (som jag har jättejättesvårt för) den 3e tror jag det var, om jag går över tiden alltså vill säga men jag hoppas jag slipper gå över tiden bara p.g.a. det. Min ordinarie barnmorska har nämligen semester då.. Så hoppas bebis kommer innan det, men det känns som att det skulle vara typiskt om jag var tvungen att gå till henne bara för att jag inte vill liksom..

  Blev superfint med tavlorna ju! Blir en väldig skillnad att ha något ovanför sängen eller inte. Vi har fortfarande tomt, hehe :P

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Haha eller hur! Önskar att jag kunde fångat minen när den är som värst/störst/bäst! Älskar den och klarar aldrig att hålla tillbaka skrattet, det är ju så sött haha :D

  SvaraRadera
 7. Starkt gjort!

  Lycka till nu, inte långt kvar!

  /L

  SvaraRadera
 8. Svar:
  Nej vi köpte våran vagn från annaaxel.se :)

  Kram

  SvaraRadera