fredag 18 februari 2011

Jag längtar och drömmer

Idag är det äntligen fredag! Denna helg har vi tänkt att ta det lugnt. Och det är nog bra för jag har en hel del ont när jag går pga trycket nedåt.

När man varit gravid i snart 9 månader så finns det verkligen saker man längtar och drömmer om förutom sin nya familjemedlem.

Det som jag längtar och drömmer om är:

- Att shoppa vårkläder och skor
- Dricka vin
- Ha någon drink kväll
- Åka på spakryssning i sommar
- Känna mig sexig
- Ha min kropp för mig själv(förutom amning)
- Inte ha graviditetsåkommor
- Träffa andra nyblivna föräldrar


Midsommar och vin. Sista gången innan vi fick reda på att jag var gravid.

Vad längtar och drömmer du om efter graviditeten?

7 kommentarer:

 1. Ja herregud som hon växt! Såg knappt att det var hon när jag tittade igenom nyfödd-bilderna igår, helt otroligt att hon varit så liten för bara några veckor sedan :D

  SvaraRadera
 2. Tänk att få tillbaka sen egna kropp och att kunna köpa kläder på vanliga avdelningar. Jag längtar!

  SvaraRadera
 3. Tack vad gulligt du är!! Ja.. jag kan hålla med dig om många saker i din lista. Med risk för att låta som en alkolist...Men ett gott vin till maten (vardag eller helg) och en riktig festkväll är något jag faktiskt ser fram mot! :)

  SvaraRadera
 4. Jag och Oskar bakade igår :)

  Jag längtar efter att bli lite smidigare, kunna ha mina gamla jeans igen, en riktigt kall öl.. Hm, saknar inte så mycket egentligen.. Ser fram emot familjelivet och hur det kommer bli. :)

  SvaraRadera
 5. Att kunna göra saker snabbt, typ klä på mig, bli lite smidigare helt enkelt! Promenera (har foglossning så jag kan inte gå långa sträckor...), kunna vända mig i sömnen utan att vakna. Typ sånt längtar jag mest efter :)

  SvaraRadera
 6. Jag längtar nog mest efter att kunna få äta allt jag vill tex brieost och att dricka ett glas rödvin. Samt att kunna känna mig snygg i kläder igen, kunna använda mer än en 1/4 av min garderob och att kunna raka mig ordentligt igen, haha ;)

  SvaraRadera
 7. Skönt att läsa att det är fler som längtar efter det där glaset rödvin! När folk frågar mig vad som varit jobbigaste under graviditeten vill jag svara att det är att avstå från rödvin! Fast det törs jag inte säga till alla, som sagt en alkoholist vill jag inte framstå som. Har haft en helt oproblematiskt graviditet hittills som ni kasnke förstod och hoppas det fortsätter så!

  SvaraRadera