måndag 7 februari 2011

A home is were your heart is


Att känna att man har ett hem har inte med någon lägenhet eller villa att göra. När jag träffade dig för första gången så kände jag att jag hittat hem. Mitt hem är där mitt hjärta bor. Det vill säga i din trygga famn.

3 kommentarer:

  1. Ja, de är från H&M.. Har bara använt ett par under graviditeten så de har ju varit med om mycket, så jag kan inte klaga på att de är trasiga nu faktiskt hehe :P Men hade varit roligt om jag köper ett par nu i veckan och sen tittar Liten ut, men men :P Lär ju behöva mer plats för magen ett tag även efter förlossningen ;)

    Okej, ja då förstår jag :) Ska ni har några andranamn då? Några bestämda? Jag tycker det är så svårt.. Vi vill ha 3 namn totalt liksom, men har bara killnamnet helt klart och tjejnamn har vi bara 2 (Karl EDVIN Linné, EDITH Charlotte & Anna ELISE)Har inte hittat något fint namn som passar ihop med tjejnamnen, har du något förslag? :)

    SvaraRadera
  2. Hihi tack! Älskar kaninen, bebisen kommer nog inte få låna den haha :D Ja det känns väldigt skönt, fast lär väl ändras tills ikväll. Kvällarna är jobbigast tycker jag... Ser att du är hängig, usch va jobbigt. Du får krya på sig och vila ordentligt. Kram!

    SvaraRadera
  3. De som jag skrev med stora bokstäver är tänkta tilltalsnamn alltså..

    SvaraRadera