måndag 28 februari 2011

Buzzador

För någon vecka sedan blev jag en Buzzador. Detta innebär att jag kommer att få erbjudanden om olika kampanjer och blir jag utvald i kampanjen så får jag möjligheten att prova en produkt eller tjänst. Sedan ska jag Buzza runt detta dvs berätta om denna produkt genom diskussion med vänner, bekanta, släkt eller genom bloggen. Efter varje kampanj ska jag göra en slutrapport där jag svarar på frågor om hur kampanjen gått och vad man tycker om produkten. De har ofta kampanjer som är inriktade till nyblivna/småbarnsföräldrar och det var det som fångade mitt intresse! Det ska bli kul att få prova olika produkter och tjänster och sedan kanske man fastnar för dem.

Exempel på tidigare kampanjer är:


- Kobbs te,
- Chiquita Smoothie
- Löfbergs lila
- Rexona(deodorant)
- Pampers
- Natusan
- Nestlé(barnmat).


Natusan babyolja är en favorit här hemma. Så mjuk och len man blir. Underbart att ha hemma både till bebis och sig själv! Kanske det blir en ny Natusan kampanj?

buzzador.com kan du läsa mer om hur det kan vara att vara buzzador, om du är intresserad så får du gärna ange mig som tipsare/rekryterare när du blir medlem där mitt namn är annae100

1 kommentar:

  1. Känner du av något?!! :D HOPPAS! Förutom att delar av slemproppen lossnade i omgångar så fick jag som hugg i ryggen, tryck neråt och som hugg i magen också..

    KRAM!

    SvaraRadera